Invent

Asistenta rutiera


Asigurarile de asistenta rutiera, au o importanta ridicata pentru cei care sunt posesori al unui automobil sau lucreaza intr-un domeniu unde trebuie sa foloseasca masina. Pe langa asigurarile de tip CASCO si RCA, asigurarile de asistenta rutiera, sunt la fel de utile deoarece acopera o gama destul de vasta de riscuri. Piata de asigurari pune la dispozitia clientilor, in cazul acestui tip de asigurari, acoperiri de tip BASIC si STANDARD care au validitate doar pe teritoriul Romaniei.

Asigurarile de tip BASIC acopera doar defectiunea, deteriorarea si distrugerea auto, iar cea STANDARD acopera atat cele prevazute in BASIC dar si furtul, lipsa de combustibil, precum si lipsa de chei sau dispozitiv de pornire a masinii. Asistenta PREMIUM pe de alta parte contine cele prevazute de contractul STANDARD, cu validitate insa in toata Europa. Asigurarile de acest gen devin valabile intre ora 00:00 a zilei ce apare in polita de asigurare si este totodata si momentul in care asigurarea incepe si ora 24:00 sau 12:00PM a zilei din contractul de asigurare care semnifica data incetarii contractului de asigurare.

Totodata pe durata unui an compania de asigurare acopera cheltuielile pentru un eveniment incadrat la asistenta BASIC si cel mult 3 evenimente incadrate la asistentele de tip STANDARD si PREMIUM. Daca este atins numarul maxim de incidente stipulat in contractul de asigurare, pentru ca acesta sa mai fie valid asiguratul va trebui sa plateasca prima de asigurare integrala pentru asistentele de tip STANDARD sau PREMIUM in functie de facilitatile la care a optat asiguratul.

Acest tip de asigurari nu ofera sprijin in cazul in care defectiunile masinii in cauza sunt mai vechi de 7 ani, in cazul in care masina este avariata in urma unor raliuri, daca este vorba de evenimente produse in perioada de razboaie, in urma poluarii sau chiar in urma unor calamitati naturale.

Contactati-ne !

  • user_white Bucuresti-Ilfov
  • speech_white Tel. 0726.829.812
  • mail_white E-mail: office@tractariautoo.ro
Scroll to top