Invent

Programul Rabla


“Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national” 2012 va demara cel mai probabil in luna februarie, a declarat pentru Money.ro, Laszlo Borbely, ministrul Mediului.

Potrivit acestuia, intr-o prima etapa in program vor intra 30.000 de autoturisme, urmand ca numarul lor sa fie suplimentat, daca este cazul. O persoana poate folosi, ca si pana acum, 3 vouchere. “Deocamdata pornim cu 30.000 de masini. Vom porni probabil in februarie”, ne-a declarat Ministrul Mediului.

Potrivit lui Borbely, valoarea unui voucher ramane la nivelul anului trecut, adica 3.800 de lei. In luna septembrie, Ministrul Mediului declara ca in 2012 valoarea voucherului acordat celor care isi caseaza masinile vechi pentru a cumpara una noua, va creste , pentru a fi mai “atractiva”. El nu a vehiculat atunci niciun cuantum. Potrivit unui comunicat al Ministerului Mediului si Padurilor, in 2012, prin Program se vor putea achizitiona si masini electrice sau hibrid. Pentru anul in curs, suma alocata prin program pentru achizitionarea de autovehicule cu sistem de propulsie electric si/sau hibrid a fost de 5.000.000 lei, relateaza Money.ro.

Contactati-ne !

  • user_white Bucuresti-Ilfov
  • speech_white Tel. 0726.829.812
  • mail_white E-mail: office@tractariautoo.ro
Scroll to top